Når leiligheten bare er en del av pakken ...

173 A1597 Ra
Grinderløkken Landscaping 2
Grinderløkken Landscaping 20
Grinderløkken Landscaping 14

Mye mer enn et hjem

La oss holde deg oppdatert om utviklingen av Grindløkken på Teie – hvor spiren er sådd for et helt nytt, topp moderne og fantastisk trivelig nabolag. Et sted hvor leiligheten bare er en del av pakken, og hvor alle de fantastiske fellesfasilitetene tilfører boligen uvurderlig verdi. Dessuten: På Grindløkken betaler du først når du flytter inn!

Meld interesse i dag Motta prospekt og prisliste for Grindløkken

Grindløkken5319 R
Grinderløkken Parks Water 3
Grindløkken5337 R

HVA FÅR JEG PÅ GRINDLØKKEN?

Flotte fellesfasiliteter

Når vi sier at leiligheten bare er en del av pakken, er det fordi vi har lagt inn så mange fasiliteter som gir deg følelsen av å bevare alt det beste fra livet i enebolig. Det inkluderer blant annet:

Parsellhager

Med egne parsellhager og fantastiske grøntarealer kommer du ikke til å savne hagen

Nærhet til alt

Du bor en fem minutters rusletur fra butikker, vinmonopol og trivelige Teie Torv

Treningsrom

Velutstyrt treningsrom til fri benyttelse for alle beboere

Svane kjøkken

Kvalitetskjøkken fra lokal leverandør med integrerte hvitevarer.

Gjesteleiligheter

Familie på besøk? To gjesteleiligheter som alle beboere kan benytte seg av

P-kjeller

Alle leilighetene får p-plass i p-kjeller, med heis opp til boligen

Grindløkken5255 Ra
13 baderom 1
Grindløkken4988 R

Leiligheter med villafølelse

Grindløkken er et utvalg av lyse og luftige hjem med høy standard, smarte løsninger og prima beliggenhet på Teie. Rett og slett alt det du kan drømme om når du allerede kjenner områdets attraktivitet, men kun savner et perfekt sted å bo.

De store leilighetene og takhøyden lar deg beholde villafølelsen. Uteområdene og fellesfasilitetene dekker alle praktiske behov. Resultatet er et hjem der alt er lagt til rette for å kunne nyte friheten og mulighetene på Teie.

Meld interesse i dag Motta prospekt og prisliste for Grindløkken

Grinderløkken Shops cafes 5
Grinderløkken Shops cafes 3
Grinderløkken Shops cafes

Historien så langt ...

I løpet av våren 2023 vil alle de fem byggene i byggetrinn 1 og 2 stå ferdige på Grindløkken. De fleste leilighetene er solgt, men noen er fortsatt ledige. Her er det med andre ord mulighet for rask innflytting.

Når byggetrinn 2 ferdigstilles til våren, vil det fortsatt gjenstå tre bygg på Grindløkken før prosjektet er komplett. Etter planen vil neste salgstrinn bli lansert i løpet av våren 2023. Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert om prosjektet.

Meld interesse i dag Motta prospekt og prisliste for Grindløkken

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av boligprosjektet på Grindløkken? Registrer din interesse i dag, og vær blant de første som mottar informasjon om visninger, nye salgstrinn etc.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du å motta oppdateringer og nyhetsbrev om utbyggingsprosjektet fra utbygger, samt tillater DNB Eiendom AS å behandle personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.dnbeiendom.no