Beliggenheten

Grinderløkken Landscaping 25 1
Mprewm3q0bxykrgadcyz
Grinderløkken Parks Water 14

Nesten i byen - nesten på landet

Står du på balkongen din og skuer mot sør, hører du fuglekvitteret fra det frodige åkerlandskapet som kjennetegner vakre Nøtterøy. Vender du 180 grader om og retter blikket nordover, hviler du blikket på de grønne hagene i villastrøket. På Grindløkken bor du nesten i byen – og nesten på landet.

Her er du bare noen hundre meter fra hyggelige og summende Teie torg, med sitt rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og øvrige servicetilbud. Skulle du ønske deg til den livlige Brygga eller handlegatene i Tønsberg sentrum, er byen bare en liten sykkeltur unna.

På Grindløkken bor du nær disse urbane kvalitetene, men enda nærmere naturen.

Pp5mu7rybqkx26ppgfbe
Tp4bkowcp7btf9tliljz
Hhrddbhqe3vlxphntfqp

Teieskogen, med sine stolte bøketrær, er perfekt for en joggetur i terrenget. Foretrekker du roligere tempo er Helsestiene et godt valg. De ble etablert som et helseinitiativ av kommunen i 2012, og består av et utvalg løyper i ulikt terreng.

Rosanes båthavn og badeplass ligger en kort spasertur unna. Det er et stort friluftsområde der den grønne plenen strekker seg helt ned til sjøkanten. På veien dit går du forbi – eller gjennom – Rosahaugparken. En liten, grønn lunge med benker, vannspeil og vakre trær. En liten perle for de fleste familier.

Hkz6cesog3ymrdil7sn2
Nnbsu0vnofaepu80rmxo
A8nvbquopqi3an5rcmf0
Xcpndyslcvf63tm8hprp
Nxblgiz6jzrqrighyhyj
Mymopklziv18mndlzmhc
Grinderløkken Shops cafes 4
Oecbbbp4vato987mhtfl
F8xcvz5ps9dhfiozilci