FELLESFASILITETENE

Tilrettelagt for hygge og aktivitet

Er du redd for å miste noen av godene som ofte forbindes med en enebolig? Frykt ikke. Grindløkken er mye mer enn et hjem. Her får du tilgang til fasiliteter som åpner muligheter og beriker hverdagen.

Glad i å holde deg i form? Hva med fri tilgang – hver dag, året rundt – til et velutstyrt treningsrom hvor du kan pushe deg selv og møte andre likesinnede? Vanskelig å forlate enebolig, gressplen og epletrær? Hva med din egen parsellhage i et frodig og sammenhengende parkområde på nesten ti mål? Her trenger du ikke bekymre deg for beskjæring eller gressklipping, men kan fortsatt dyrke dine egne grønnsaker.

Liker du å skru, mekke, male, snekre eller bygge? Hva med et felles hobbyrom tilrettelagt for et bredt spekter av aktiviteter? Et sted for trivsel, produksjon og en kanne med nytraktet kaffe? Vi har også egne utendørsarealer avsatt til bil- og hundevask, samt sosiale treffsoner i parken, med felles utegrill, pergola, sittegrupper og petanque-bane.

På Grindløkken har vi lagt stor vekt på alt dette, for å gjøre livet i et helt nytt nabolag til en god opplevelse fra dag én. Et godt sted å bo – et godt sted å leve.

Hobbyrom

Parsellhager

Utegrill

Petanque-bane

Trimrom

Zwbbf0oqpzupgvtbojmp