OM PROSJEKTET

En hverdag fylt med muligheter

En helt ny og lekker leilighet i et av Nøtterøy og Tønsbergs mest attraktive nabolag. Et trygt, vennlig og grønt sted å leve – med uterom og fasiliteter som innbyr til sosialt samvær.

Beliggenheten, fellesfasilitetene og den topp moderne boligen er det som skaper Grindløkken. Her flytter du ikke bare inn i et helt nytt hjem. Her starter også et nytt og enklere liv fylt av muligheter.

Byggetrinn 1 (hus F og G)

Første byggetrinn består av 28 lyse og luftige leiligheter fordelt på to bygg. Boligene varierer fra smarte 2-roms til romslige 5-roms, med størrelser fra 54 til 147 kvadratmeter. Her får man kvalitetskjøkken fra Svane, lekker enstavs parkett og store fliser på bad. Her nyter du den solrike beliggenheten fra din egen terrasse eller balkong.

Byggetrinn 2 (hus B, C og D)

Andre byggetrinn består av 36 lyse og luftige leiligheter fordelt på bygg B, C og D. Boligene varierer fra smarte 2-roms til romslige 5-roms, med størrelser fra 59 til 147 kvadratmeter. Her får man, som i byggetrinn 1, kvalitetskjøkken fra Svane, lekker enstavs parkett, store fliser på bad, solrik beliggenhet og egen terrasse eller balkong.

Men Grindløkken er mye mer enn et hjem. Det er også alt som følger med på kjøpet. Som treningsrom, hobbyrom, parsellhager, vaskeplass for hund og bil, lekeplass, pergola, felles utegrill, petanque-bane, sittegrupper og sosiale treffsoner i den grønne parken som omkranser boligen.

Last ned prospekt

Grindløkken Prospekt, Byggetrinn 1 - Bygg F og G
Grindløkken Prospekt, Byggetrinn 2 - Bygg B og C
Grindløkken Prospekt, Byggetrinn 2 - Bygg D
Budskjema og salgsvilkår ved salgsstart

Lwkvgtqwad3fxmimu1fo

Arkitektens tanker

Anders Gustafsson

Sivilarkitekt MNAL - Halvorsen & Reine AS

Tomteområdet er spesielt ved at det er stort, landlig, solrikt og det ligger allikevel særdeles sentralt med kort vei til Tønsberg, Teie torv, skoler, idrettsanlegg, skogs- og parkarealer, barnehager, bade og bryggeanlegg ved Rosanes. Bebyggelsen består av mindre bygninger som åpner opp mot syd og vest, slik at alle får terrasser og balkonger mot sydvest. Alle leilighetene er oppgangs-leiligheter, slik at man unngår adkomst via utvendige svalganger.

Den store tomten har gitt mulighet til å skape romslige og gode uterom mellom bygningene. Dette gir meget gode solforhold for balkonger/terrasser og uteoppholdsarealer. Balkongene er utformet for i størst mulig grad å fungere som en forlengelse av stuen og danne et attraktivt uterom for bruk både vår, sommer og høst.

Planløsninger er utarbeidet for å gi romslige leiligheter med vekt på store, lyse oppholdsrom med åpne og funksjonelle kjøkkenløsninger. For å gi økt bokvalitet og romfølelse så er det høyere takhøyde i leilighetene enn hva som er normalt. Soverom er i hovedsak orientert mot nord og øst, hvor det er minst sol. Prosjektet er laget slik at alle boligene får innvendig bilparkering i tillegg til utendørs parkering for gjester.

Sentralt i boligprosjektet er tanken å skape en frodig felles uteplass med mulighet for hagebruk, omgitt av urter, stauder og hekker samt en pergola med klatreplanter. Dette vil danne en intim ramme rundt ulike sosiale aktiviteter. I tillegg blir det lekeplasser utstyrt med apparater som tilbyr varierte muligheter for aktivitet og lek. Pergolaer med benker og bord vil innby til sosialt samvær. Alle uteområdene er utformet med universell tilgjengelighet.

Chamiwr0mudgj34pbtrg