LEILIGHETENE

Et lyst og moderne hjem

Store vinduer, åpne planløsninger og ekstra god takhøyde setter en moderne ramme for de lyse og luftige leilighetene på Grindløkken. Valget av materialer gir boligene et eksklusivt preg.

Leilighetene varierer fra smarte 2-roms til romslige 5-roms, med størrelser fra 54 til 147 kvadratmeter. Alle boligene får parkeringsplass i underjordisk p-kjeller som er direkte tilgjengelig med heis.

I boligen er det enstavs eikeparkett og vannbåren varme i gulv i oppholdsrom. Svane Kjøkkenet i Tønsberg er leverandør av kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, mens baderommet får store, lekre fliser på vegger og gulv.

Alle leilighetene får terrasser eller balkonger mot sydvest, med svært gode solforhold. Balkongene er utformet for å fungere som en forlengelse av stuen, og danne et attraktivt uterom for bruk både vår, sommer og høst.

Planløsninger er utarbeidet for å gi romslige leiligheter med vekt på store, lyse oppholdsrom med åpne og funksjonelle kjøkkenløsninger. For å gi økt bokvalitet og romfølelse er det høyere takhøyde enn hva som er normalt.

Ekstra takhøyde

P-kjeller

Gjesteleilighet

Svane kjøkken

Store balkonger

Treningsrom

Arkitekt

Tone Cottingham

Daglig leder - Svane Kjøkken

"Sammen med arkitekten har jeg brukt mye tid og energi på å lage optimale løsninger for dere som skal inn i ny bolig på Grindløkken. De prosjekterte leilighetene har god utnyttelse for leilighetsarealene. Det er min erfaring at planløsninger som virkelig er gjennomtenkt, gir et mye bedre hjem. Dette handler om brukbarheten til arealene du har disponibelt. Eksempelvis bør brystningshøyde være lav der du skal sitte å se ut, men høyere der man tenker seg møblering.

Her kan du også gå fra soverom til bad uten å bli sett fra stuen i selv de minste leilighetene. Det er tenkt at alle leiligheter fint skal kunne benyttes av et par hvor en har besøk.
På Grindløkken er nemlig det meste tenkt på. Her er ingenting etterlatt til tilfeldigheter, hverken ute eller inne. Dette gjenspeiles i alle løsninger, være seg materialvalg og kvalitet, vindusplassering, takhøyde, kjøkkeninnredning, planløsning osv.

Selv om vi har tenkt på mye, tenker vi at mange gjerne vil sette sitt eget preg på leiligheten, derfor er det i kjøpesummen inkludert 2 x 2,5 time rådgivningstimer for å velge riktig farger og løsninger."