En bolig på Teie er alltid en verdifull investering

Grinderløkken Landscaping 1
Grinderløkken Shops cafes 6
Grinderløkken Parks Water 4
Grinderløkken Shops cafes 3

Kjøp nå - betal når du flytter inn!

La oss holde deg oppdatert om utviklingen av Grindløkken – et helt nytt, topp moderne og fantastisk trivelig nabolag blant villabebyggelsen på Teie. Et utvalg av lyse og luftige leiligheter med høy standard, smarte løsninger og prima beliggenhet. Ekstra gunstig er det at du slipper å betale noe i innskudd når du inngår avtale om kjøp av leilighet. På Grindløkken betaler du først når du flytter inn!

Meld interesse i dag Motta prospekt og prisliste for Grindløkken i dag

Grindløkken5319 R
Grindløkken5015 R
Grindløkken5359 R

HVA FÅR JEG PÅ GRINDLØKKEN?

Her er noen av fordelene:

Treningsrom

Velutstyrt treningsrom til fri benyttelse for alle beboere

Svane kjøkken

Kvalitetskjøkken fra lokal leverandør med integrerte hvitevarer.

Gjesteleiligheter

Familie på besøk? To gjesteleiligheter som alle beboere kan benytte seg av

P-kjeller

Alle leilighetene får p-plass i p-kjeller, med heis opp til boligen

Ekstra takhøyde

Med høyere takhøyde enn normalt får du økt bokvalitet og romfølelse

Store balkonger

Store balkonger lar deg nyte den solrike beliggenheten på Teie

Grinderløkken Landscaping 2
13 baderom 1
Grindløkken5255 Ra

En god deal ...

I usikre tider blir vi enda mer opptatt av å ta trygge og fremtidsrettede valg. Ikke minst gjelder det ved kjøp av ny bolig – sannsynligvis den største investeringen man gjør. Hvordan er kvaliteten? Hva med beliggenheten? Energieffektiviteten?

På Grindløkken kan du gjøre en deal som gir deg mye mer for pengene enn bare et hjem. Her får du i tillegg unike fellesfasiliteter, bærekraftige løsninger og svært attraktiv beliggenhet. En bolig på Teie vil alltid være en verdifull investering.

Meld interesse i dag Motta prospekt og prisliste for Grindløkken

173 A1461 R
173 A1618 Ra
Grinderløkken Landscaping 25 1

Historien så langt ...

I løpet av våren 2023 vil alle de fem byggene i byggetrinn 1 og 2 stå ferdige på Grindløkken. De fleste leilighetene er solgt, men noen er fortsatt ledige. Her er det med andre ord mulighet for rask innflytting.

Når byggetrinn 2 ferdigstilles til våren, vil det fortsatt gjenstå tre bygg på Grindløkken før prosjektet er komplett. Etter planen vil neste salgstrinn bli lansert i løpet av våren 2023. Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert om prosjektet.

Meld interesse i dag Motta prospekt og prisliste for Grindløkken

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av boligprosjektet på Grindløkken? Registrer din interesse i dag, og vær blant de første som mottar informasjon om visninger, nye salgstrinn etc.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du å motta oppdateringer og nyhetsbrev om utbyggingsprosjektet fra utbygger, samt tillater DNB Eiendom AS å behandle personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.dnbeiendom.no